Monday, 24 June 2013

AURORA DARA 1 & 2 kini diganti dengan Juta Dara

AURORA DARA merupakan satu produk yang mengfokuskan kepada pembesaran payudara , kulit yang sihat dan cerah serta mengetatkan otot faraj dan awet muda . herba-herba terpilih serta ramuan semulajadi yang menakjubkan bakal memberikan kesan seawal sekali pengambilan .

AURORA DARA terbahagi kepada dua iaitu AURORA DARA 1 dan AURORA DARA 2 .

AURORA DARA 1 lebih mengfokuskan kepada mengetatkan otot faraj , awet muda , serta pembesaran payudara . Seperti biasa , bahan yang digunakan adalah kacip fatimah yang terkenal dalam rawatan sakit puan bagi mengubati masalah datang haid yg tidak teratur , memberi tenaga , mengetatkan faraj serta memberi kesihatan yang optimum kepada wanita . bukan itu sahaja , Lobata yang terkandung di dalam AURORA DARA 1 bakal mengetatkan otot faraj menyebabkan si suami mendambakan anda setiap malam . Msalah keputihan juga boleh dihilangkan dengan pengambilan AURORA DARA . Kami juga menambah ramuan Pueraria Miriefica bagi tujuan pembesaran payudara . Kelenjar susu serta adipose tisu di sekeliling payudara akan dapat digandakan pembesarannya melalui pengambilan AURORA DARA . Dengan itu , aset anda dapat dibesarkan serta menghilangkan sifat kurang yakin diri . Bukan sahaja besar , malah ia dapat ditegangkan / FIRM .

Kenapa perlu ambik sepasang bersama AURORA DARA SET 2 ?

AURORA DARA 1 tidak mempunyai kandungan pencerahan kulit dan untuk kesihatan kulit . Malah ia juga lebih berbentuk herba dan ramuan tradisional . Tetapi dengan adanya AURORA DARA 2 , ia melengkapkan kecantikan secara keseluruhan . AURORA DARA 2 dihadirkan dengan Idebenone.bagi tujuan pembesaran payudara , menegangkan payudara , anti aging , memutihkan kulit serta anti kedutan . Bukan itu sahaja , dengan adanya collagen , kulit lebih sihat , cerah dan berseri . Masalah parut akan dapat ditangani serta kulit akan menjadi lebih lembut dan bebas jerawat serta jeragat . AURORA DARA 2 juga mengandungi ramuan herba terpilih bagi memperbaiki sitem badan dan mennagani masalah sakit puan serta keputihan .

Disimpulakn cerita , AURORA DARA perlu diambil sepasang iaitu DARA 1 dan 2 untuk kesan paling optimum dan penyerapan paling efektif . Rasai perbezaan payudara ada , awet muda serta betapa ketatnya otot faraj anda dengan pengambilan AURORA DARA SET .

Atur cara makan : Makan sepasang iaitu satu biji kapsul dari Aurora Dara 1 serta satu biji kapsul dari Aurora Dara 2 . Minum dengan air suam (sebaik2nya) selepas makan malam . Jika anda mengambil ubat lain , jarakkan pengambilan 1-2jam .

Harga : RM160 untuk SATU SET AURORA DARA


Untuk tempahan sms 0124642794 atau whatsapp 0194770236
like fb page Aprilsha Health & Beauty Parlour
No comments:

Post a Comment